NL - FR

Slideshow Image 1Slideshow Image 2
Bedrijf

Ever-Art'-Design werd in 1988 opgestart door Willy Everaerts. Dankzij zijn toewijding en kennis was er vrij snel een klein maar innovatief team aan het werk. Na enkele jaren verhuisden wij naar onze eigen burelen in de Rittwegerstraat te Sint-Genesius-Rode.
Geleidelijk aan breidde ons aanbod van diensten uit en groeide Ever-Art'-Design uit tot een volwaardig grafisch bedrijf.

In mei 2001 werd een grote stap gezet met de overname van een klassieke offsetdrukkerij in de Stationsstraat 106 te Sint-Genesius-Rode. Deze offsetdrukkerij werd geleidelijk aan omgeschakeld naar een digitale drukkerij met aangepaste afwerkingsmachines.

Onze site van bijna 1000m2, waar sinds 2012 onze burelen, atelier en stockageruimte samengebracht werden, is gelegen in een groen kader, met veel natuurlijk licht en een ruime parking. Binnen onze visie om steeds te streven naar innovatie en optimale kwaliteit, timing en service, staat ons team hier dagelijks klaar voor onze klanten.

Met zekere trots kunnen wij vandaag zeggen dat wij over een volledige en efficiënte organisatie beschikken, aangepast aan de behoeften van onze klanten: van pre-press, automatiseringssoftware, digital drukken, grootformaat printen tot en met de vereiste afwerking en drukwerkveredeling.

Wij wensen de technologische evolutie in de wereld van de communicatie nauw te volgen om zo onze klanten steeds nieuwe diensten, technieken en oplossingen aan te bieden, dit nog steeds met evenveel dynamiek als in onze begindagen.

Prezi

footer© 1991-2019 Ever-Art'-Design
Stationsstraat 106 - 1640 Sint-Genesius-Rode
Website by K-Force Computer Solutions bvba